De hybride verkoper : hoe word je een high performing verkoper in een omnichannel verkoopproces? - Cools, Kathleen, ....- (Leuven : LannooCampus, 2022)
Een globale pandemie heeft voor salesprofessionals van de ene op de andere dag hun vertrouwde salesbenadering overhoop gehaald. Verkopen op afstand was de enige reddingsboei, maar deze virtuele manier van verkopen eiste een upgrade van mindset en vaardigheden.
Keywords: Verkooptechnieken