Focus, vertrouwen, veerkracht en andere mentale aspecten van sport en presteren. - Van Yperen, Nico W., ....- (Nieuwegein : Arko Sports Media, 2021)
Psychologie van de topsport gepresenteerd aan de hand van topsporters.
Keywords: Sportpsychologie; Topsport