Rebelleren kan je leren : deep democracy met kinderen en jongeren. - Matheusen, Fanny, ....- (Kalmthout : Pelckmans Pro, 2020)
Praktische methode voor begeleiders van kinderen en jongeren om hen te begeleiden bij het rebelleren, het geven van hun mening en het laten horen van hun stem, waarbij empathie, lef en verbeelding centraal staan.
Keywords: Conflicthantering, besluitvorming; Groepspsychologie, teamwork; Sociale vaardigheden