De grote shift in toerisme : reisgids voor de transitie - de Nooy-van Tol, Jelleke, ....-; Reuvers, Dieuwke, ....-; Dens, Elke, ....-; Toch, Herman, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2022)
We houden van reizen - maar niet van het toerisme zoals we dat vandaag kennen. Het huidige toerismesysteem loopt dood. Het brengt klimaat, biodiversiteit en lokale gemeenschappen uit evenwicht. Het mooie dat reizen ons brengt, willen we vasthouden en doorgeven aan de volgende generaties. Dat kan, maar niet zonder diepgaande verandering.
Keywords: Toerisme