Durf verkopen! : scoor weer met echte sales in een digitale wereld - Huysmans, Liesbeth, ....-; Spruyt, Walter, ....- (Gent : Owl Press, 2022)
Nu we steeds meer online gaan, loont een slimme aanpak van offline verkoop in combinatie met online kanalen. Durf verkopen! geeft je een succesvol stappenplan dat je weer écht doet verkopen. Op de baan, aan de telefoon en via online kanalen zoals MS Teams, Zoom, WebEx, Google Meet... De auteurs besteden daarbij aandacht aan de impact van digitale marketing en social media op het b2b-verkoopproces.
Nieuwe editie van "Operationele verkoop"
Keywords: Verkooptechnieken