Snuif de nectar van ondernemerschap : BOEK - Verschelde, Patrick, ....- (Antwerpen : Witsand Uitgevers, 2022)
Hoe goed ken jij jezelf? Leer met dit boek in de hand hoe je snel en eenvoudig de betekenis van jouw persoonlijke stijl van ondernemerschap kan exploreren. Krijg op die manier zicht op jouw mogelijke sterktes en zwaktes en ontdek hoe je verder kan groeien als succesvolle medewerker, leidinggevende of ondernemer. Op die manier open je de weg naar blijvend succes.
Keywords: Ondernemerschap