Eerste hulp bij taalkwesties : met handige stappenplannen - Ooms, Miet, 1974- ([Utrecht] : Van Dale, 2022)
Hoe schrijf je een levendige tekst? Hoe vervoeg je een Engels werkwoord als managen? Wanneer gebruik je een puntkomma of een dubbelepunt? Verwijs je naar mensen met hij, zij, hen of die? Met deze Eerste hulp bij taalkwesties heb je een onmisbaar hulpmiddel in handen dat je veilig en snel door elke schrijfopdracht loodst.
Keywords: Schrijven