Krachtige SEO - Vermeire, Frederik, ....- (Brugge : die Keure, 2019)
SEO staat bij Frederik vooral voor 'See Endless Opportunities' en door dit boek leert hij je vooral kijken naar hoe je er echt mee aan de slag kan.
Keywords: SEO