En fanfare / L'école est finie - Falzar, ....-; Evrard, David, ....-; Van der Auwera, Jan, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
(174) Met fanfare! Max en Bouzouki volgen discreet oom Cactus die rondloopt met een vreemd voorwerp in zijn armen. Maar waar kan hij heen? Onze twee nieuwsgierigen zullen het ontdekken...
(174) School is afgelopen Bouzouki lijkt verdrietig dat het de laatste schooldag is. Hij denkt aan de grote boom in de speeltuin, die tijdens de twee maanden vakantie alleen moet staan. Hij is niet van plan haar in de steek te laten!
Max et Bouzouki, la collection de lecture pour les enfants de 6 à 7 ans !
Max et Bouzouki, une collection qui stimule la soif de lire et permet d'améliorer le niveau de lecture. L'humour et la fantaisie aident l'enfant à surmonter ses éventuelles craintes en lecture.