Algemene wereldatlas - Vanderhallen, Dirk, ....-; Goemans, Arjan, ....-; Slegers, Lieve, ....-; Steegen, An, ....-; Van Hecke, Etienne, ....-; Verstraeten, Gert, ....- (Mechelen : Plantyn, 2022)
Maak je lessen aardrijkskunde actief! De Plantyn Algemene Wereldatlas is als meest gebruikte atlas in het secundair onderwijs dé referentie in Vlaanderen. Het gebruik van de atlas blijft fundamenteel.
Keywords: Algemene wereldatlas