De slimste mens ter wereld : Het bordspel - Boersen, Bo-Anthony, ....-; Leijten, Ben, ....- (Memphis Belle : Hilversum, 2021)
Wie van jullie is de slimste? De gloednieuwe console laat de tijden van alle spelers naast elkaar zien. Hierdoor is de strijd om de tijd nog spannender dan ooit tevoren! Speel je tegenspelers naar nul seconden in vijf rondes vol ingewikkelde vragen en puzzels.
Keywords: De slimste mens; gezelschapsspel