Dialoogkaarten : Ons ontwikkelen ontward - van Luin, Gerritjan, ....-; Simons, Robert-Jan, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Leren en ontwikkelen is niet meer voorbehouden aan een enkeling en de organisatie ervan ook niet meer aan scholen of opleidingsinstituten. Leren en ontwikkelen doen we allemaal op een eigen manier en een leven lang. Als een leven lang leren en ontwikkelen zo belangrijk is, en als er zoveel verschillende manieren zijn waarop we dat doen, dan is het des te belangrijker dat je je eigen leren en ontwikkelen doorgrondt en ook goed kunt aansturen. We hebben het dan over je ontwikkelidentiteit.
Keywords: gezelschapsspellen; Ontwikkelen