Tegenwind : over 6 wetenschappers in het oog van de coronastorm. - Huisman, Jakobien, ....-; Grootaers, Alain, 1964-; Sanders, Mark, ....- ([Grimbergen] : Doorbraak, 2022)
De auteurs en regisseur ontvingen zes wetenschappers uit diverse disciplines voor een documentaire over de coronacrisis, de maatregelen, het beleid, de vaccins, privacy en de toekomst van onze samenleving. Dit is de geschreven versie van deze documentaire.
Keywords: Coronacrisis