De kleur van emoties : een pop-up boek. - Llenas, Anna, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Kleurenmonster heeft een rommeltje gemaakt van zijn emoties. Een meisje helpt hem ze te ordenen en stopt o.a. vreugde (geel) en verdriet (blauw) in aparte potjes. Kunstzinnig pop-upboek om te leren omgaan met emoties.
Voor kinderen van 3 tot 5 jaar
El monstre de colors
Keywords: Gevoelens; Prentenboek