Leren van de rijken : de beste financiële adviezen voor iedereen - Vanoverbeke, Jan, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2022)
Alles wordt duurder. Als je je financiële zorgen maakt of ronduit financiële stress ondervindt, ben je zeker niet de enige. Elk jaar opnieuw houden we onszelf voor dat we werk zullen maken van een financieel plan, maar toch doen we het niet. Bijgevolg voelen we al snel afgunst voor de buur met de potente sportwagen voor de deur en kijken we met wantrouwen naar 'rijke mensen'.
Keywords: Beleggingen; Geldbeheer