Basisboek ontwerpen : van methodisch ontwerpen tot circulair ontwerpen - Zeiler, Wim, 1956- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2022)
Basisboek Ontwerpen biedt een in de praktijk en in het hoger onderwijs algemeen toepasbare methodische aanpak bij het ontwerpen. In het technische onderwijs wordt terecht veel aandacht besteed aan de constructieve uitwerking van een ontwerp, maar het is ook belangrijk om te weten hoe je een goed ontwerp tot stand brengt en of het werkelijk een optimale duurzame oplossing voor de ontwerpopgave biedt. Om deze vragen te kunnen beantwoorden in het gebruik van een ontwerpmethode van groot belang.
Keywords: Productontwikkeling; Werktuigbouwkunde