Teken je gesprek over gedachten : maak piekeren en (faal)angst visueel - de Vreede, Adinda, ....- ([Huizen] : Pica, 2021)
Beschrijving van een methode om door middel van tekenen mensen te begeleiden die last hebben van angst of die veel piekeren.
Keywords: Cognitieve gedragstherapie; Leerlingenbegeleiding; M-Decreet.