Teken je gesprek over gedrag : maak je gesprek visueel. - de Vreede, Adinda, ....- ([Huizen] : Pica, 2021)
Leer- en veranderingsmethode voor hulpverleners om gedrag en communicatie door tekeningen visueel te maken. Cover
Keywords: Beelddenken; Gedragsstoornissen