Slim zijn is wel duizend dingen : Davina Bell. - Bell, Davina, ....-; Colpoys, Allison, ....- (Mechelen : Baeckens Books, 2019)
Wanneer ben je eigenlijk slim? Je bent slim als je iemand troost die verdriet heeft, als je alle planeten kent, of als je bang bent en toch durft te beginnen. Prentenboek over allerlei situaties waarin je slim kunt zijn. Met vrolijke kleurenillustraties met fluorescerende accenten en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.
Kleuters
All the ways to be smart
Keywords: Prentenboek; Slim zijn