Almanak BTW - Bernaerts, Yves, ....-; Brouckaert, Julien, ....-; Heylens, Luc, 1960- (Brussel : Larcier Business, 2022)
Almanak Btw issinds zijn eerste uitgave uitgegroeid tot een bestseller opde markt van de fiscale uitgaven. De bedoeling is duidelijk: op een snelle wijze een precies en correct antwoord verstrekken op de meest courante en pertinente vragen in verband met btw. Zijn troeven? Het handige formaat, de overzichtelijke structuur, de heldere en beknopte uitleg met voorbeelden. Volledig up-to-date, De almanak btw 2022 is uiteraard volledig aangepast aan de voortdurend wijzigende wetgeving, zowel op Belgisch als op Europees vlak. Op die manier blijft u op de hoogte van de laatste wijzigingen. Tegelijk beschikt u over een handig werkinstrument om steeds op fiscaal vlak naar de beste oplossing te streven.
Keywords: BTW