Herstelgericht handelen : groeikansen voor de hele school. - Beerten, Maria, ....-; Van Waterschoot, Tom, ....- (Oud Turnhout : Gompel&Svacina, 2020)
Theorie en praktijk van een methode voor het omgaan met ongewenst gedrag, conflicten en dergelijke in het voortgezet onderwijs, gebaseerd op het vergroten van vertrouwen.
Keywords: Communicatie onderwijs; Conflicthantering onderwijs; Herstelgericht werken; Orde houden onderwijs