Voeding is geen medicijn : kijk uit voor nutribullsh*t & trap niet in de dieetvalkuil. - Wolrich, Joshua, ....- (Amsterdam : Lev, 2022)
Maken koolhydraten je dik? Kan het ketodieet je psychische aandoeningen genezen? Zijn eieren net zo slecht voor je als roken? Nee, nee, en absoluut niet. Dit valt allemaal onder wat Joshua Wolrich ‘nutribullshit’ noemt, en het is zijn missie om deze misverstanden uit de wereld te helpen. In Voeding is geen medicijn baant hij zich een weg door voedingswetenschap (de goede en slechte) om bepaalde mythes te ontkrachten die veel van ons zonder twijfel voor waar hebben aangenomen. Als je je ooit hebt afgevraagd of je suiker zou moeten laten staan, intermittent fasting zou moeten proberen, een sapkuur zou moeten doen, of als je al dieet na dieet hebt gevolgd (die allemaal niet werkten), dan is dit boek voor jou.
Food isn't medicine
Keywords: Gezondheid en voeding; Voedingsleer