Contentmarketing en community management - Gerretsen, Mascha, ....-; Machielse, Irma, ....- (Amsterdam : Pearson, 2018)
Steeds meer merken en organisaties houden zich bezig met het maken van content en het managen van content en het managen van community's. Het aantal contentstrategen, contentmarketeers, social media managers en community managers neemt in rap tempo toe. Door contentmarketing en community management leer je met een praktische en planmatige aanpak in te spelen op de marketing- en communicatie-uitdagingen van nu!
Keywords: Marketing; informatiemanagement; klantenservice