Ken Blanchard Over leiderschap : leid jezelf en anderen naar inspirerende prestaties - Blanchard, Kenneth, ....-; Blanchard, Marjorie, ....-; Blanchard, Scott, ....- (Amsterdam : Business Contact, 2019)
Artikelen over constructief en inspirerend leiderschap in bedrijven en organisaties.
Leading at a higher level
Keywords: Coachen; Leiding geven