Tijdwinst : elke dag om 15.00 uur klaar : van druk naar productief en meer rust - Deusings, Björn, ....-; Essers, Gerald, ....- (Utrecht : Kosmos, 2021)
In werksituaties zijn we vaak vooral druk met 'druk zijn'. Mails, meetings en interrupties van collega's houden ons af van het 'echte werk' en kosten onnodig veel tijd. Dat kan slimmer. Tijdwinst - Elke dag om 15.00 uur klaar zijn belooft je een hogere prouctiviteit en meer rust dankzij praktische tips en heldere inzichten. Björn Deusings laat zien dat het heel goed mogelijk is om veel tijd te besparen als je jezelf beter organiseert, handiger informatie structureert, realistischer plant, op een slimme manier omgaat met complexe taken en je concentratie goed bewaakt. Hoe je vervolgens die extra tijd gebruikt is aan jou.
Keywords: Productiviteit; Tijdmanagement