Het tafelskaartspel. (Groningen : Scala Leuker Leren, 2012)
Oefen spelenderwijs de tafels van vermenigvuldiging met dit dubbelzijdige kaartspel. De tafels tot 10, keersommen plus deelsommen.
Informatie op doos: 1-4 spelers, 8-99 jaar
Keywords: Kaartspel; Tafels van vermenigvuldiging