Een versje op de taart : de mooiste versjes van Mieke van Hooft. - van Hooft, Mieke, 1956-; van der Wateren, Marijn, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Diverse, ook grappige en gevoelige versjes over belangrijke gebeurtenissen in een jaar, zoals naar school gaan, Kerstmis en de zomer. Ook zijn er gedichtjes rond thema's als boeken, emoties, lichaam en muziek. Vierkante bundel met grappige waterverfillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.
Keywords: Gedichten; Prentenboek kleuteronderwijs