Het verborgen leven van bomen voor kinderen. - Wohlleben, Peter, ....-; Reich, Stefanie, ....-; Letterie, Martine, ....- (Amsterdam : Ploegsma, 2021)
Hoe halen bomen adem, verjagen ze vijanden en waarom laten ze in de herfst hun bladeren vallen? Lees en ontdek dat bomen samen met dieren en planten een spannende wereld vormen. Met proefjes, quizvragen en veel kleurenfoto's -en tekeningen. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.
Hörst du wie die Bäume sprechen?
Keywords: Bos-Heide; Bossen, bosdieren