Hé, wie zit er op de wc? - van Straaten, Harmen, 1958- (Amsterdam : Leopold, 2021)
Zeven dieren die héél nodig moeten, verdringen zich in een rij voor de wc. Maar die is bezet. Waarom duurt het toch zo lang? Ze houden het echt niet meer! Oblong prentenboek met hilarische kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Zindelijk zijn; prentenboek