Nintendo Switch Ring Fit Adventure. ([s.l.] : Nintendo, 2019)
Nintendo Switch Ring Fit Adventure Pak je Ring-Con erbij, doe je beenband om en beleef een avontuur vol fitnessoefeningen! Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla een krachtpatser van een draak en zijn onderdanen door allerlei oefeningen te doen in Ring Fit Adventure, een fitness-videogame voor de Nintendo Switch! Jog op de plaats om door grasvlakten te rennen, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen en vul je energiemeter aan met yogaposes.De nieuwe Ring-Con en beenband meten al je bewegingen en vertalen die naar acties in de game. Met minigames en de mogelijkheid om je eigen work-outs samen te stellen is Ring Fit Adventure een sportief plezier voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau, doelstellingen en tijdsschema.In het avontuur moet je het tegen monsters opnemen door te kiezen uit meer dan 60 fitnessoefeningen om uit te voeren. Baan je een weg door meer dan 100 parcours in meer dan 20 gebieden. Naarmate je de parcours speelt (en je je mogelijk in het zweet werkt), verdien je fitpunten en ingrediënten waarmee je herstellende smoothies kunt maken. Tussen de gevechten door moet je je soms op ongebruikelijke manieren voortbewegen, zoals met springplanken die werken op squats, via watervallen waar je tegenop moet peddelen, en meer! Je kunt ook een bezoekje brengen aan dorpjes en naar de Smoothique gaan om kleding aan te schaffen waarmee je je aanval of verdediging verbetert, of extra missies aannemen om supereffectieve voorwerpen te verdienen.Wil je het tegen anderen opnemen? Geef de Ring-Con door en kies uit 12 minigames: maak kisten kapot met lucht, bak potten door te squatten en meer. Je kunt ook je eigen work-out samenstellen en daarbij oefeningen en minigames combineren om je echt in het zweet te werken. Je kunt zelfs je prestaties bijhouden met geschatte statistieken door de ingebouwde infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con (wordt apart verkocht)
Reserveren en info ontlenen via mail aan imane.khouna@howest.be
Keywords: Bachelor Sport en bewegen; Bachelor Toegepaste gezondheidswetenschappen; Behendigheid; Educatieve Bachelor in het Secundair Onderwijs Lichamelijke opvoeding; Fitnessoefeningen individueel; Gezelschapsgamer, kindergames, vrijetijdsgamer; Ring-Con.