Van radicaal naar amicaal : polarisatie en radicalisering bespreekbaar maken in wijk en klas. - Amghar, Karim, ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2019)
Methode voor docenten en andere betrokkenen om vooral met jongeren in gesprek te gaan over hun gedrag, uiterlijk en ideeën
Keywords: Gesprekstechnieken; Multiculturele samenwerking; Polarisatie; Radicalisme