Speel je vrij! : praktijkboek sportspelen - Leysen, Hilde, ....-; Dehandschutter, Toon, ....-; Minten, Hans, ....-; Vandersmissen, Philippe, ....- (Antwerpen : Gompel&Svacina, 2021)
Sportspelen voor leraren lichamelijke opvoeding, trainers en begeleiders van sportteams.
Keywords: Sport didactiek; Sportspelen