Motiverende functionerings- en beoordelingsgesprekken. - Van Dam, Wim, ....- (Utrecht : Het Spectrum, 2008)
Handleiding met praktische tips voor medewerkers en leidinggevenden.
Keywords: Functioneringsgesprekken; Personeelsbeoordeling