Nando 4 : leerboek B - D-finaliteit 4 uur. - Bogaert, Philip, ....-; Carrey, Björn, ....-; Van Nieuwenhuyze, Roger, ....- (Brugge : Die Keure, 2022)
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. De methode is er voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e graad D- en D&A-finaliteit. Momenteel bereiden we het materiaal voor de 3e graad D- en D&A-finaliteit voor, aangepast volgens de hervormingen van het secundair onderwijs. Nando is geschikt voor alle onderwijsnetten. Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando is een wiskundemethode met pit.
Modules 05 Problemen oplossen met tweedegraadsfuncties, 06 Tweedegraadsvergelijkingen en -ongelijkheden, 07 Consolidatie
Keywords: 2e graad Secundair onderwijs; Wiskunde