Op het eerste gezicht : Een spel over vooroordelen en stereotypen. Voor iedereen die werkt met jongeren. - Anne Frank Stichting, ....- (Amsterdam : Anne Frank Stichting, 2017)
'op het eerste gezicht' is een manier om met mbo-studenten of leerlingen van het voortgezet onderwijs te praten over vooroordelen. Het is normaal om van iedereen die je tegenkomt een beeld te vormen. Dit gaat vanzelf. Maar kloppen die vooroordelen wel? Bespreek ze in de klas met dit spel.
Keywords: Spel; Vooroordelen