Kunstworkshops voor kinderen. - Tullet, Hervé, ....-; Van der Linden, Sophie, ....-; Goossens, Jesse, ....-; Green, Jake, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2017)
Beschrijving van elf creatieve kunstworkshops voor kleine of grote groepen kinderen in de basisschoolleeftijd.
Art workshops for children
Keywords: Interactieve boeken; Kunst, schilderen, tekenen