Wiebelen en friemelen : Werkboek - Thoonsen, Monique, ....- (Huizen : Pica, 2019)
Geluiden, geuren en kleuren... de hele dag heb je prikkels om je heen. Misschien vind je dat prima. Maar het kan ook zijn dat je juist veel méér prikkels wilt; of minder, omdat je er vaak last van hebt. Misschien ben je wel onderprikkeld of overprikkeld. In dit werkboek ga je leren over zintuigen en prikkels. Als jij ontdekt wat je nodig hebt - veel en sterkte zintuigprikkels of weinig en zwakke zintuigprikkels - én weet hoe je daar zelf voor kunt zorgen, voel je je veel beter!
Keywords: Kinderen; Zintuigen