Heiko : de adelaar. (Hamburg : Matthies Spielprodukte GmbH & Co. KG.)
Heiko is een prachtige, ...grappige adelaar met een helmpje op zijn hoofd. Hij heeft een handingang achter in zijn kop en twee bespeelbare vleugels. Het helmpje kan af.
Didactisch materiaal.
Keywords: Handpoppen; Living Puppets; Poppen