Pompom. (Antwerpen : Uitgeverij Zwijsen)
Pompom is de centrale hoofdfiguur van de 3de kleuterklas. Hij is het vriendje van de kleuters en met hen beleeft hij allerlei avonturen. Door Pompom komen de activiteiten tot leven en voelen je kleuters zich veilig om te gaan ontdekken en te onderzoeken.
Didactisch materiaal.
Keywords: Handpoppen; Pompom; Poppen