Loeloe. (Antwerpen : Uitgeverij Zwijsen)
Loeloe is de centrale hoofdfiguur van de 2de kleuterklas. Ze is het vriendinnetje van de kleuters en met hen beleeft ze allerlei avonturen. Door Loeloe komen de activiteiten tot leven en voelen je kleuters zich veilig om te gaan ontdekken en te onderzoeken.
Didactisch materiaal.
Keywords: Handpoppen; Loeloe; Poppen