Nando 4 : wiskunde met pit : set modules (D&A). (Brugge : Die Keure, 2022)
Bevat: Vademecum - Diagnostische module D&A finaliteit leerstof derde jaar 1. Eerstegraadsfuncties en constante functies - 2. Telproblemen - 3. Consolidatie - 4. Problemen oplossen met eerstegraadsfuncties - 5. Vergelijkingen van rechten - 6. Consolidatie - 7. Eerstegraadsvergelijkingen en -ongelijkheden - 8. Ongekeerd evenredige en zuiver kwadratische verbanden - 9. Data en onzekerheid - 10. Consolidatie - 11. Stelsels van eerstegraadsvergelijkingen - 12. Ruimtemeetkunde - 13. Consolidatie - Stem-modules: Spreidingsdiagrammen, Goniometrie en Ruimte.
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. De methode is er voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e graad D- en D&A-finaliteit en voor de 3e graad D- en D&A-finaliteit, aangepast volgens de hervormingen van het secundair onderwijs. Nando is geschikt voor alle onderwijsnetten. Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando is een wiskundemethode met pit.
Keywords: 2e graad Secundair onderwijs; Wiskunde