Nando 4 : wiskunde met pit: set modules D-finaliteit Basis - Leerstof derde jaar. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Diagnostische module 1. Eerstegraadsfuncties en constante functies - 2. Telproblemen - 3. Consolidatie - 4. Logica en waarheidstabellen - 5. Consolidatie - 6. Rechten en stelsels - 7. Ruimtemeetkunde - 8. Consolidatie - 9. Data en onzekerheid - 10. Functies van de tweede graad - 11. Consolidatie - Vademecum
Nando is een motiverende en blended wiskundemethode met pit. Het lesmateriaal bestaat uit modules met een sterke focus op differentiatie. Beknopte, duidelijke theorie Focus op differentiatie Leerlinggestuurd onderwijs Aandacht voor computationeel denken Instructievideo’s
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde