Het lijkt wel een feestje en 149 andere versjes voor kinderen. - De Paepe, Stijn, 1979-2022; Koper, Puck, ....-; Depooter, Leen, 1968- (Tielt : Lannoo, 2022)
150 gedichtjes over talloze onderwerpen zoals emoties, school, dieren, spelen en feesten. Dikke bundel met vrolijke, deels ingekleurde pentekeningen. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.
Keywords: Poëzie; Versjes