Handboek recruitment & employer branding : de complete vraagbaak voor recruiters, ondernemers en hr-professionals. - Timmermans, Gusta, ....- (Amsterdam : Boom Uitgevers, 2021)
Hoe maak je een recruitmentstrategie? Wat zijn de voor- en nadelen van outsourcing? Een wirwar aan tools en innovatie, hoe kies je de juiste? Wat is het belang van employer branding? Hoe bereik je je doelgroep? Hoe voer je een goed selectiegesprek? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod het het eerste complete Nederlandse handboek voor recruitment en employer branding. Het bevat een schat aan praktische informatie en is een vraagbaak die iedere recruiter op zijn bureau moet hebben.
Keywords: Aanwerving; Outsourcing; Personeelsbeleid; Personeelsselectie