Recruitment : werving, selectie, onboarding. - Verhoeven, Ardiënne, ....- (Amsterdam : Pearson, 2021)
Studieboek voor het hoger onderwijs over actieve werving, selectie en begeleiding van personeelsleden.
Keywords: Aanwerving; Personeelsbeleid