Van mij en van jou - Hagen, Hans (Johannes Clasinus), 1955-; Jutte, Jan, 1954-; Van der Poel, Beatrice, ....-; Hagen, Monique, 1956-; Minnaert, Floor, ....- (Amsterdam : Rubinstein, 2015)
Bundel met 27 gedichtjes over allerlei belevenissen, begrippen en gevoelens, zoals onweer, ruiken, vroeger, meisjesnamen en de hemel. Met illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Kleuteronderwijs; Lager onderwijs; Liedjes; Poëzie