Tintelvlinders en pantoffelhelden - Van Der Geest, Simon, ....-; Hagen, Hans (Johannes Clasinus), 1955-; Te Loo, Sanne, ....-; Hagen, Monique, 1956-; Lammers, Pim, ....-; van Leeuwen, Joke, 1952-; Van Os, Erik, 1963-; Van Lieshout, Elle, 1963-; Westera, Bette, 1958- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2021)
Zo boos zijn dat het vanbinnen pief-paf-poeft. Of zo blij dat het jubelt in je tenen! 24 gedichten over allerlei gevoelens die je kunt hebben..Poëzieprentenboek met kleurrijke sfeerillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.
Bekroond met de bronzen griffel 2022
Bekroond met een bronzen penseel 2022
Keywords: Kleuteronderwijs; Lager onderwijs; Poëzie