Haren vol banaan : vieze liedjes & stoute versjes - Van Os, Erik, 1963-; Smit, Noëlle, ....- (Amsterdam : Rubinstein, 2019)
Wil je ook een haai als huisdier en je knuffels opmaken met mama's lippenstift? In totaal zijn er 25 fantasierijke versjes over stoute, vieze en vrolijke onderwerpen. Met alle versjes op cd, muzieknotatie van een liedje en paginagrote kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.
Keywords: Kleuteronderwijs; Lager onderwijs; Liedjes; Poëzie