Help me even herinneren : een gids voor mensen met lichte cognitieve stoornissen en hun naasten. - Joosten, Liesbeth, ....-; Thomas, Jana, ....-; Kessels, Roy, ....- (Amsterdam : LannooCampus, 2022)
Iedereen vergeet wel eens wat. Maar wanneer wordt vergeten een geheugenprobleem? Wat is het verschil tussen normale vergeetachtigheid en lichte cognitieve stoornissen? En wanneer spreken we eigenlijk van dementie? Help me even herinneren geeft uitleg over lichte cognitieve stoornissen en alles wat met het geheugen te maken heeft. Het beschrijft in heldere taal de mogelijke oorzaken van geheugenproblemen en de toekomstperspectieven. Het boek verwijst naar online filmpjes die praktijkvoorbeelden laten zien.
Keywords: Geheugenstoornissen