Opgeruimd leven met ADHD : praktische organiseertips en -strategieën - Kolberg, Judith, ....-; Nadeau, Kathleen G., ....- (Amsterdam : Uitgeverij Nieuwezijds, 2021)
Zelfhulpgids voor volwassenen met een aandachtsstoornis. Wat is de grootste uitdaging voor volwassenen met ADHD? De dagelijkse chaos verminderen, orde op zaken stellen, de boel regelen, prioriteiten stellen. De nieuwe, sterk uitgebreide editie van dit practische boek leert je de strategieën om je leven beter te organiseren en je stress te verminderen. Hoe ga je om met afleidingen? hoe krijg je je financiën op orde? hoe organiseer je je leven efficiënter? hoe maak je de juiste keuzes op internet en sociale media?
ADD-friendly ways to organize your life
Keywords: ADHD